“Wie zachter voor zichzelf durft te zijn, gaat harder vooruit!”

Kristel van Wingerden

KRISTEL VAN WINGERDEN (1971)

Kristel van Wingerden is een ervaren trainer en coach. Met haar inspirerende kracht en professionaliteit tilt ze je als vanzelf op een hoger plan.

Over kristel

Door de spanningen van het dagelijks leven komen we vaak niet bij onze talenten. Door de problematiek, financieel of met de kinderen, blijven onontdekte en gebagatelliseerde talenten vaak onder bedolven. Kristel geeft je de sleutel om de deur naar je potentieel zelf te openen. Het is een kerngebeuren. Leer weer ontdekken waar je blij van wordt! Kristel van Wingerden is een gepassioneerde, ervaren coach en trainer op gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast geeft ze 30 jaar groepslessen en workshops, waaronder yoga. Met haar gedrevenheid en passie zorgt Kristel ervoor dat jij je weer compleet gaat voelen, zij brengt je als het ware terug naar je natuurlijke staat. Na een coachingstraject met Kristel is je leven nooit meer het zelfde! Groei en ontwikkeling is waar ze voor staat. Wie lekker in zijn vel zit presteert beter en op elk vlak! Ervaar de stilte in de drukte.

Specialisaties:
Bouwen aan veerkracht
Versterken van zelfvertrouwen en zelfbeeld
Beter omgaan met stress
Maak van je hooggevoeligheid je kracht
Overwinnen eetstoornis

SPREKER

Kristel is een inspirerende spreker op gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is haar visie om een wereld te creëren waarin liefde de norm is. Deze boodschap brengt ze op een verassende en heldere manier over.

HeartMath® Methode

De HeartMath® Methode voor veerkracht en persoonlijke effectiviteit. Met dit wetenschappelijke bewezen coachingstraject krijg je meer inzicht in de gevolgen van stress en wat je daaraan kunt doen. Je leert in zeven lessen a 1,5 uur hoe jij je veerkracht en vitaliteit kunt vergroten. We maken samen een persoonlijk actieplan om te zorgen dat je het blijvend kunt implementeren in jouw leven. Naast persoonlijke groei zul je ook toegang krijgen tot de krachtige intelligentie van het hart door middel van je intuïtie.


Voor bedrijven

Automatisering, fusie of crisis zijn voorbeelden waarom organisaties en hun medewerkers moeten veranderen. Dit levert vaak een hoge werkdruk op, die op lange termijn de kans vergroot dat medewerkers door stress of stress gerelateerd ziekten uitvallen. Volgens de Nationale enquete Arbeidsomstandigheden 2016 ervaart 43,6 % van de medewerkers stress en heeft 14,6% burn out klachten. HeartMath bedrijfstrainingen trainingen geven uw medewerkers de tools om stress te reduceren, tot maximale performance te komen en veerkracht vast te houden. HeartMath In-company trainingen hebben al in veel organisaties hun meerwaarde bewezen en kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn om uw personeel duurzaam inzetbaar te houden. De Politie ging u bijvoorbeeld al voor. Onze bedrijfstrainingen worden altijd toegesneden op de behoefte van de desbetreffende sector en bieden altijd maatwerk. Wij kijken graag samen met u naar juiste oplossing voor uw organisatie. Klik hieronder voor meer informatie over de HeartMath bedrijfstrainingen in uw sector. Ook bieden we een speciale leiderschapstraining aan die meerdere keren per jaar wordt gegeven

WORKSHOP HARTCOHERENTIE

Samen met Fleur Blom geef ik in maart twee workshops hartcoherentie.

Op woensdagavond 13 maart 2019 van 19:00 tot 22:00 bij de Gibraltar, Haarlemmerweg 645A, 1055 PS Amsterdam en op zondagmiddag 31 maart 2019 van 14:00 tot 17:00 in Haarlem. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.


Tijdens deze workshop krijg je een stukje theorie over wat hartcoherentie is en hoe het werkt. Voorts zal je aangesloten aan een computer je eigen hartritmevariabiliteit kunnen waarnemen en zal je eveneens aangesloten op een computer oefeningen aangeleerd krijgen, waarmee je jouw hart-brein communicatie kan beïnvloeden.


De kosten bedragen € 69,- inclusief 21% BTW per persoon. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar per workshop. De eerste plekken zijn al geboekt! Dus schrijf je snel in per mail: kristelize@icloud.com of fleurkhblom@gmail.com.

TRAINING PERSOONLIJKE EN SOCIALE COHERENTIE VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES


Uit het rapport van Deloitte van 2018 Global Human Capital Trends, the rise of the social enterprise, blijkt dat de nieuwe onderneming een sociale onderneming is. Dit is een organisatie die de missie van omzetgroei en het maken van winst combineert met de noodzaak om de belangen van haar omgeving en mensen te respecteren en te ondersteunen. Dit omvat luisteren naar, investeren in en actief managen van trends die de wereld van vandaag vormen. Het is een organisatie die verantwoordelijkheid draagt (zowel binnen als buiten de organisatie), die als voorbeeld dient voor anderen en een hoge mate van samenwerking op elk niveau van de organisatie bevordert.

Voor wie?

Voor elke ondernemer en organisatie die weet dat het succes van een onderneming/organisatie afhankelijk is van de verbinding die hij kan maken met zijn klant, zijn personeel en met de samenleving.


Waarom?

Uit een recent onderzoek van het onafhankelijke adviesbureau Berenschot blijkt dat werknemers waardering, zingeving en respect voor het werk dat ze doen belangrijker vinden dan het salaris. Verbinding van de werknemer met de onderneming, zijn werk en zijn collega’s zijn derhalve belangrijke aandachtspunten. Dit blijkt ook uit het rapport van Deloitte van 2018 Global Human Capital Trends, waarin naar voren wordt gebracht dat het aanbieden van programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (gericht op het psychische, mentale, spirituele en financiële vlak) aan het personeel een verantwoordelijkheid is geworden van de werkgever alsmede een strategie is om de productiviteit, betrokkenheid en verbondenheid van de werknemer te consolideren. Voorts blijkt dat ondernemers wendbaarheid met stip op nummer 1 zetten voor 2019. Een wendbare organisatie kan echter niet bestaan zonder wendbaar personeel.


Wat?

Deze training bestaat uit 1 dag. In de ochtend wordt de fysiologie en wetenschap over het hart behandeld. Voorts wordt de deelnemers geleerd hoe ze zelf coherent kunnen worden. Coherent betekent dat er balans is in het autonome zenuwstelsel, waardoor meer dan 1400 fysiologische processen optimaal verlopen. In het middagdeel wordt de deelnemers geleerd hoe ze samen coherent kunnen worden en hoe ze dat in kunnen zetten ten behoeve van het bedrijf en organisatie. De hele dag wordt geoefend met de Inner Balance Trainer. Dit is een mobiel biofeedback apparaat dat je kunt gebruiken op je telefoon via een app. De Inner Balance Trainer geeft je via het scherm van je telefoon gelijk duidelijkheid over hoe je je voelt en de mogelijkheid tot een trainingssessie. Dit jaar heeft HeartMath een nieuwe app uitgebracht, welke ook gebruikt kan worden met de Inner Balance Trainer, waarmee de coherentie van een gehele groep kan worden bekeken en gemeten.

De HeartMath methodiek is in staat om het prestatievermogen van individuen en groepen sterk te verbeteren. De programma’s hebben zich ruimschoots bewezen bij vele bedrijven zoals Boeing, Hewlett-Packard, Shell en BP. Wereldwijd zijn er meer dan dertigduizend managers in getraind. In Nederland zijn inmiddels trainingen verzorgd voor o.a. Unilever, Shell, Philips, DSM, RABO, ABN-AMRO, Deloitte, de Politie, de Politieacademie, PWC, Ministerie van Economische zaken, Hamelink & van den Tooren, RWS en de Nederlandse Spoorwegen.

Bij alle klanten is het HeartMath programma er in geslaagd duidelijke verbeteringen te laten zien in een breed spectrum van key performance indicatoren zoals: moraal, individuele prestatie, ziekteverzuim, hormoonbalans, bloeddruk en HRV. De HeartMath technieken maken zichtbaar dat emoties en intenties niet alleen van invloed zijn op jezelf, maar ook van invloed zijn op het welbevinden van de mensen om je heen. Met sociale coherentie kan aan de samenwerking in groepen bewust een positieve draai worden gegeven. Samen coherent worden, zorgt voor een sterke teamgeest, creatieve oplossingen, kwalitatieve interactie en werkelijke zorg voor elkaar.

Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het HeartMath instituut in samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten. Met behulp van ontwikkelde technieken en het speciale bio-feedback systeem kunnen gezondheid en prestatievermogen van een individu en de groep sterk verbeterd worden.

Resultaten die u kunt verwachten?

Individueel:

  • het versnellen van persoonlijke groei;
  • het transformeren van stress in meer energie;
  • een beter prestatievermogen;
  • een betere gezondheid; en
  • een meer vervullend leven. 


Voor het team:

  • een verbeterd sociaal werkklimaat;
  • het creëren van een hecht team; en
  • toename van prosociaal gedrag, zoals: (klant)vriendelijkheid, samenwerking tussen individuen, verbeterde communicatie, afname van sociale onenigheid en interacties tussen tegenstanders.

Kenmerken:

Trainer: Kristel van Wingerden is een ervaren en gepassioneerde trainer en coach en bijna 30 jaar werkzaam in de wellness en fitness branche. Daarnaast is ze een gecertificeerd HeartMath coach. In 2010 kwam zij in aanraking met de HeartMath methode en kreeg bevestiging voor de technieken die zij zelf in haar eigen persoonlijke leven reeds toepaste. Deze technieken zijn door de wetenschap onderbouwd door het Heartmath Instituut in Californië. Kristel combineert met humor haar levenservaring met de waardevolle boodschap van de HeartMath methode. Dit is altijd lichaam en geest samen, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Duur: 1 dag
Investering: € 1995,- exclusief 21% BTW voor een groep van zes deelnemers.
Inclusief: 6 Inner Balance Trainers a € 189,- per stuk.. Deze wordt eigendom van de deelnemer, waardoor hij het geleerde in praktijk kan blijven brengen.
Waar: de training kan op uw kantoor worden gegeven of op elke locatie die u geschikt acht. Locatiekosten zijn niet inbegrepen.


Recensies:

“De training HeartMath Peak Performance heeft mij inzicht gegeven veel meer op gevoel te handelen dan op ratio. De technieken die hierbij worden gebruikt zijn simpel en direct in de praktijk toepasbaar. Door het gebruik van deze technieken ben ik effectiever in mijn day to day business. Maar ook privé heb ik erg veel profijt van deze cursus. Kortom deze cursus heeft mijn leven meer inhoud gegeven”

Arnout van der Rest, Partner Transfer Pricing, PriceWaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.

“De fysiologische achtergrond en wetenschappelijke onderbouwing van HeartMath is absoluut solide, reden waarom we aan de gang gegaan zijn met pilot studies bij Shell. Het zien van een zelf veroorzaakte verandering in hun eigen hartritme maakte indruk op de anders zo sceptische ingenieurs.” Dr. Graham Bridgewood, Chief Medical Officer, Shell International (UK)

De Nationale Politie

DSM en Zilveren Kruis

KRISTEL IN DE MEDIA

Krant de aarde:
https://www.dagvandeaarde.nl/rimpels-accepteren-voorkomen-of-weg-laten-spuiten/
Altijd Jong rtl4
 
 

KRISTELIZE

Kristelize betekent letterlijk het uitkristalliseren en vorm geven aan. Leren ontdekken en verbinden met wie jij in essentie bent. Leren uitkristalliseren waar je hier voor op aarde bent gekomen en waar je elke dag voor op wilt staan. Een heldere blik op waar je nu staat.

WORKSHOPS


 
 
parallax background

NEEM CONTACT MET ME OP

Bel me op ‭0613 180 556‬

of


Gebruik onderstaand contactformulier