Kristel12

Voel je goed dan presteer je beter. Het vlinder kind.

Het is mijn passie om mensen te inspireren. Het maakt niet uit wat je wilt doen of wilt geloven. Ik weet dat wanneer jij je goed voelt, je alles kunt bereiken wat je maar denkt en wat jij je voor mogelijk houdt.

Dit heb ik zelf ervaren, hier heb ik onderzoek naar gedaan en dit is wat ik mijn boodschap mee wil uitdragen.

Dat begint bij een fit lichaam en al je destructieve gewoonten te doorbreken. Dit zijn vicieuze cirkels die je van je dromen en doelen af houden en je blokkeren in het bereiken hiervan.
Bewustwording is waar het mee begint, dan volgt de wilskracht en dan de actie.
En als je gezond bent dan heb je helemaal alles in je macht om te kunnen gaan voor je dromen en doelen. Dit geld niet voor iedereen.

Optimisme en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes.

Zo zag ik onlangs op youtube een filmpje. In dit filmpje zie je een jongen die een zeer zeldzame en ongeneeslijke huidziekte heeft. Deze jongen leeft dag en nacht in pijn. Elke twee dagen moet hij in bad en ingepakt worden met bandages over permanente zeer schrale wonden. Dit is een zeer pijnlijk proces wat drie uur duurt. Als hem gevraagd wordt wat er voor zorgt dat hij elke dag weer opstaat en doormaakt wat hij door moet maken, dan antwoord hij dat de mensen om hem heen hem op de been houden omdat zij in hem geloven.
Hij is er zich ook bewust van dat hij waarschijnlijk jong sterft. Daarop zegt hij dat hij het niet weet hoe oud hij wordt en leeft met de dag. Wat een doorzettingsvermogen heeft deze jongen. Toen hij er achter kwam dat hij niet de enige was met deze ziekte en hij de erkenning kreeg en voelde ging hij zich inzetten voor zijn lotgenoten.
Wat kunnen we hieruit leren? Ik vroeg naar de inzichten van een vriend en ook succesvol ondernemer en hij zei: ‘ ‘optimisme en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes.’
Hij vroeg ook naar mijn inzichten. Ik antwoordde ‘Je moet nooit opgeven, wat er ook aan de hand is en dat het opzoeken en het omgaan met gelijkgestemden gelukkig maakt.’

Deel ook jouw inzichten en schrijf ze onderaan de blog en inspireer anderen om ook hun dromen en doelen te bereiken.

Leave a Reply

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!