kristel_mind_body_club

Kristel Maria van Wingerden 1971

Personal Trainer en Coach.

Personal Trainer
Mijn passie voor lesgeven begon al vroeg. Als kind werd ik gymnastiek kampioen van Zuid-Holland en later Miss Zuid-Holland. Daarop volgde wat modellen werk. Al gauw kwam ik er achter dat mijn passie en verlangen ergens anders lag.
Na de havo kwam er een kans op mijn pad en zo vertrok ik naar Fuerteventura en ging les geven in diverse soorten aerobics, meditatie en watergymnastiek voor een Zwitserse organisatie.
Daarna reiste ik nog naar vele andere mooie plekken om het zelfde te doen. Mijn specialisatie is Fit en Shape en Gentle Running, ook wel mindfull joggen
Ik bedacht mijn eigen methode: The Feel Good Method (FGM) en Feel Good Aging. (FGA)
Daarnaast geef ik personal coaching sessies.

feelgoodmanuscript

 

Opleidingen:                                                                                                                                                                                                  
Alle benodigde opleidingen en certificaten zijn behaald die nodig zijn, Extra Aerobics Instructor 1 en 2 van Debby Jenner. Interne opleiding club Aldiana. Diverse certificaten bodyshape en body Balance en een bachelor medische basiskennis (volgens de nieuwe wetgeving) en een certificaat Telomeren wetenschap in New York.
Personal coach
Mijn hogere doel is samen bijdragen aan een gezonde wereld en door het inspireren van zoveel mogelijk mensen door het inzetten van mijn kennis en ervaring. Hoe meer mensen zich inzetten tot bewegen en het hebben van persoonlijke balans hoe meer dat kan leiden tot een gezonde en harmonieuze samenleving, in mijn beleving.
Uit ervaring weet ik dat wanneer je aan het wandelen bent je hoofd helder wordt en rustig. Vergelijk het met een wateroppervlak wat onrustig is omdat er net een boot heeft gevaren. Na een tijdje wordt het water weer rustig.
Daarom vinden mijn coaching sessies vrijwel altijd plaats in bos, duin of langs het strand. Tijdens een wandeling kun je bepaalde inzichten en antwoorden krijgen. De zogenaamde kwartjes kunnen gaan vallen. Mijn werkwijze is vooral snel en ‘to the point.’ Dit kan ik doen door je een spiegel voor te houden, specifieke vragen te stellen en soms door je een bepaalde oefening te laten doen. Soms kan een luisterend oor al voldoende zijn.
Mijn specialisaties zijn omgaan met (veel) tegenslag en het overwinnen van obstakels. Daarnaast kun je bij mij terecht voor doorbraak, faalangst en het (her) opbouwen van zelfvertrouwen.
Ook voor een goed gesprek kun je bij mij terecht. Ik dien ook als klankbord voor andere coaches.
Ook als ervaringsdeskundige zet ik mij in op gebied van traumatische ervaring, het 100 procent overwinnen van een eetstoornis, echtscheiding, burn-out en  mantelzorg.
Opleidingen:
Alle benodigde opleidingen en certificaten zijn behaald, waaronder coaching en counseling, presentatie technieken 1 en 2 en een bachelor medische basiskennis.
De grootse opleiding is die van het leven zelf. Met kan ik een verschil maken voor anderen.

—————————————————————————————————————-

Een inspirerend spreker nodig voor uw evenement?

Een Inspirerende Lezing vanuit de drie peilers: Beweging, Voeding en Mindset

Bij Kristel gaat innerlijke kracht samen met coachingsvaardigheden en moed, lef en doorzettingsvermogen. Kristel overwint grote tegenslagen en komt hier sterker en zelfstandiger uit naar boven. Kristel ziet nieuwe kansen en zet haar creatieve kracht in om haar dromen en doelen en die van andere mensen ook echt in de praktijk te brengen.

_K2X7610Ik ben Kristel van Wingerden. ‘Feel Good’ Inspirator. Mijn levensdoel is het inspireren van mensen en dit doe ik nu door het delen van mijn verhaal, het schrijven van Columns, spreken op evenementen, schrijven  van boeken en meewerken en presenteren van televisieprogramma’s. Altijd vanuit de ‘Feel Good’ Inspiratie. Zo werkte ik mee aan diverse tv- en radioprogramma’s (RTL4) (Inspiratieradio) op gebied van welzijn.’ En ga ik binnenkort een nieuw programma presenteren op www.branchetv.tv: ‘Gezonde Zaken’. Alles over  Geluk, Energie en Focus op de werkvloer.

Kristél van Wingerden, ‘Feel Good’ Inspirator en Body en Mind Trainer – werkend vanuit haar eigen onderneming Kristelize – heeft de strijd met haar eetstoornis overwonnen door zelf-support, filosofische studies en bewegingsleer. Haar verleden kent een traumatisch gebeuren waardoor haar leven zich turbulent heeft ontwikkeld. Zij werd uitgeroepen tot Miss Zuid-Holland en werkte voor radio voor televisie. Haar hobbelende levensweg heeft zij samengevat in een avontuurlijke vertelling die menigeen ontroert.

Luister naar het aangrijpende, maak óók hilarisch en humoristische verhaal van Kristél van Wingerden, dat voor haar tot een enorme stimulans is verworden in het bereiken van haar levensdoel én… in het onderkennen van haar onmiskenbaar talent.

Ze heeft in haar leven bewezen om met vele tegenslagen om te kunnen op het vlak van mentale en lichamelijke gezondheid. De lessen die Kristel daarbij heeft geleerd heeft ze verwerkt in haar Feel good methode die al duizenden mensen krachtiger, vitaler en gezonder heeft gemaakt.

Ze is een levend voorbeeld van vitaliteit, innerlijke kracht en schoonheid.

Ze volgde vele seminars en deed verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is NU een inspirerend voorbeeld voor velen!

Ook als voorbeeld inspireert Kristel andere mensen. Kristel “walks the talk.”

Dit is wat anderen over Kristel zeggen:

“Met haar passie, drive en professionaliteit voegt Kristel absoluut waarde toe in de wereld. Haar visie om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen is bijzonder. En ook zeker heel waardevol in deze tijd. Het is een voorrecht om haar te ontmoeten en te mogen samenwerken.”

-Erik Smithuis, Director – Founder, ICM Opleidingen & Trainingen

“Kristel is one of the most pure human beings I have after met. I’m still not sure wether she’s an angel or just a human being. Her sincere character makes her inspiring other peoples life all over the world. She really walks her talk of love and having a better world. I am really priviliged to have her in my network.”

– Jochem Klijn, Director, Netwerken.nl

 Meer aanbevelingen over Kristel?

Met vitale groet,

handtekening1

—————————————————————————————————————————————————————–

Wil jij het beste uit jezelf of jouw personeel halen?

Training & Coaching voor hoogsensitiviteit

Wat is hoogsensitiviteit?

Secretaressedag 15 april 2010 034Ontneemt weerstand door je hoogsensitiviteit op uw werk ook jouw plezier? Heb je last van de prikkels van buitenaf en kost het je veel energie? Ben je steeds vaker het overzicht kwijt door alles wat er op je afkomt? Heb je moeite om de balans te vinden tussen activiteit en rust? Heb je last van onzekerheid door de veranderingen op je werk? Dan ben je aan High Sensitivity Training toe!

Lees verder

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!