Plaatje Goals

Laat je dromen en doelen kristalliseren voor 2015!

Laat je dromen en doelen kristalliseren!
Hallo lieve allen,

Zinvolle doelen stellen blijkt het meest waardevol.
Stel jij zinvolle doelen voor het nieuwe jaar?

Wat zijn zinvolle doelen?
Zinvolle doelen zijn simpelweg doelen waar jij gelukkig van wordt. Zinvolle doelen zijn doelen die in lijn liggen met jouw waarden en jouw belangrijke rollen in het leven.Hoe bereik ik mijn zinvolle doelen?

Om doelen daadwerkelijk te bereiken, liet ik mij inspireren met het model van de 3D’s.

1) Droom
2) Doelen
3) Draaiboek.

Droom
Alles begint met een droom, een diep gewortelde wens of behoefte. Wat vond je geweldig als 8 jarig meisje of jongetje? Wat zou je doen als het niet kon schelen wat anderen er van vonden? Hoe zou je leven er uit zien als je je behoeften zou najagen?

Doelen
Een droom zonder doelen is leuk, maar meer ter ontspanning dan wat anders. Als je droom is om in het buitenland te wonen dan is een doel bijvoorbeeld om genoeg te sparen om de transitieperiode van inkomen in Nederland naar inkomen in het buitenland te overbruggen. Kijk ook naar drempels en maak kristal helder waar je tegenaan loopt. Een doel is een droom met een duidelijk gestelde datum.

Draaiboek
Je hebt nu een droom, concreet doel en je weet waar je tegenaan loopt. Nu is het tijd voor een concreet schriftelijk draaiboek. In dat draaiboek schrijf je concreet op hoe, wanneer en met wie je welke concrete stappen neemt om je droom te verwezenlijken.

Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Vanaf deze plek wens ik je een heel liefdevol en succesvol jaar in 2015. En onthoud altijd: het beste van je leven ligt nog voor je. Ter afsluiting een fantastische video over dromen en doelen.

http://youtu.be/HhFxQlDPjaY

Harte groet,

Kristelize!
Kristel van Wingerden
www.kristelvanwingerden.com

Together we can create a peaceful and healthy world, 

Feel Good, Perform Better!

Leave a Reply

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!