Over Kristel van Wingerden

foto

Mijn hogere doel
Samen werken aan een vreedzame en gezonde wereld.  Als we ons goed voelen met onszelf, heeft dit een positieve impact op je directe omgeving en de wereld. Uiteindelijk kan dit leiden tot beter sociaal gedrag en een mooiere wereld. Een wereld waarin we leiden en niet lijden.

Je creëert een wereld om je heen zoals jij die ziet.”

Mijn visie is een wereld waar liefde de norm is.
Mijn missie is mensen bewust maken van het belang om in balans  te zijn en lekker in je vel te zitten.

Dit doe ik door het inzetten en delen van mijn kennis en ervaring. Mijn levensdoel is het inspireren van mensen om je hart en je passie te volgen. Zelf weet ik hoe moeilijk dit soms kan zijn in tijden als het bijvoorbeeld tegenzit en je aan het overleven bent.

Dit doe ik nu door het schrijven van columns, gedichten en als spreker, vanuit drie peilers: beweging, voeding en mindset. Zo werkte ik mee aan diverse tv- en radioprogramma’s (RTL4) (Inspiratieradio)  op gebied van welzijn, persoonlijke groei en spiritualiteit. Momenteel werk ik aan het schrijven van een boek. Dit doe ik door training, coaching en schrijven. Als kennispartner bij het ondernemersbelang mag ik ondernemers inspireren tot het nastreven van een gezonde levensstijl.
Balans is de sleutel!
Het allermooiste wat ik mocht worden is moeder van Sarah (17) en Alessandro (12). Samen met hen woon ik in Haarlem.

Persoonlijk:

Creatieve en laterale denker, geometrische abstracte kunstenaar; van wiskunde tot chaos, wijn, koken, paarden.

Ik heb gevraagd om mijzelf te laten omschrijven door een goede vriend en voormalig zakenpartner Ultiem work:

Het geheim van Kristel is geen gevolg van een aangeleerde manier of methode. Kristels kracht zit in haar eigen essentie. In wie Kristel ten diepste is. Het wordt van veel mensen gezegd, maar Kristel is ECHT authentiek. Er is niets in Kristel dat het uitstralen van haar positieve kracht op anderen in de weg staat. Hierbij komt nog eens dat Kristel heel veel te delen heeft. Dit werkt bijzonder aanstekelijk en helpt anderen om in hun kracht te komen.

Anders geformuleerd: je voelt dat Kristel een haast onuitputtelijke bron van natuurlijke levenskracht in zich heeft die zij op je uitstraalt. Dit effect is haast tastbaar. Je voelt dat Kristel je raakt op de plekken waar je dit het meeste nodig hebt, ook al zit je tien meter verderop met je ogen dicht.

Kristel voelt met hart en ziel aan wat je bezig houdt, beweegt en dwars zit. Kristel weet dit inzicht met doelgerichte oefeningen en vragen ook bij jezelf naar boven te krijgen, op een manier die niet bedreigend is en waarbij je je niet ter verantwoording geroepen voelt.  Dit maakt het dat je je veilig voelt bij Kristel. Zonder  gêne of remmingen wil je je gedachten, gevoelens en dilemma’s  – en je energie – met Kristel delen. Mensen laten Kristel tot in hun kern bij zich naar binnen komen en dit vertrouwen wordt nooit beschaamd.

Kristel heeft het vermogen om vrijwel alle type mensen op heel verschillende manieren in hun kern te raken. En als deze kern in de knoop zit – verstrikt in zichzelf, met je ego of de omgeving – weet Kristel de juiste snaar te raken in je energie en inspiratie, of in je persoonlijke ontwikkeling, het inzicht in je eigen leven, in het loslaten, ontspannen en eerlijk zijn naar jezelf, in keuzes maken, in weer in flow komen, terugkeren naar jezelf en helemaal in je kracht komen.

Wat Kristel zo toegankelijk maakt:  Kristels inspirerende kracht is niet vaag of zweverig maar tastbaar en toegepast. Tastbaar als geconcentreerde puurheid. Als natuurlijk kristal. De kracht van Kristel is te symboliseren met de term “Kristelize”.

De positieve energie waarmee vrijwel ieder mens geboren wordt – maar die in de huidige “gemaakte” wereld bij zo ontzettend veel mensen in een verlammende tweestrijd opgesloten zit of in vertroebelde vorm als negatieve emoties weglekt – weet Kristel te bevrijden en weer helder te krijgen. Hierdoor wordt de unieke innerlijke kracht van mensen weer zichtbaar, tastbaar en bruikbaar. Als een schitterend geschenk van “mother nature”.  Een kristal van pure levenskracht.

Kristel inspires your dreams and purpose to Kristelize.

Kristel is een holistische generalist. Een vrouwelijke Homo universalis. Letterlijk creatief met haar geest, hart en handen. Naast het inspireren van andere mensen om van hun leven weer grootse en meeslepende kunstwerken te maken, maakt Kristel zelf ook prachtige, oorspronkelijke tekeningen en schilderijen en bedenkt en ontwerpt onderscheidende nieuwe concepten en evenementen. Kristel ziet wat mooi is in andere mensen en ziet wat andere mensen mooi vinden.

Bij Kristel gaat innerlijke kracht samen met moed, lef en doorzettingsvermogen. Kristel overwint grote tegenslagen en komt hier sterker en zelfstandiger uit naar boven. Kristel ziet nieuwe kansen en zet haar creatieve kracht in om haar dromen en doelen en die van andere mensen ook echt in de praktijk te brengen.

Ook als voorbeeld inspireert Kristel andere mensen. Kristel “walks the talk”. Neem contact op en ervaar het.

Laat je dromen en doelen kristalliseren!

Feel Good, Perform better!

Kristel voelt het als haar roeping anderen bij te staan en is graag jouw steun en toeverlaat op ieder gewenst moment dat jij daar behoefte aan hebt.”

Ik zie het als mijn persoonlijke visie om mij in te zetten voor een wereld waar liefde de norm is!

Jong van binnen en van buiten! Door Anti-Aging- Labs werd ik gevraagd om daar meer over te vertellen. Daarvoor was ik te zien bij het programma ‘Altijd Jong’ van RTL4

Geboren en getogen in Woubrugge, nu woonachtig in Haarlem

Moeder van Sarah en Alessandro

Het beste wat me is overkomen, mijn 2 prachtige kinderen!

Zij zijn mijn allerliefsten en mijn spiegels in het leven en laten je voelen waar je het echt allemaal voor doet.

photo (7)

Educatieve rugzak: Vhbo, Aerobics en Fitness instructor 1 en 2, trainingen en workshops in binnen en buitenland; Open Circles Academy, Life Skills University, Master Train de Trainer, Intuitieve Ontwikkeling, Reiki 1 en 2,  How to write your book, Master entrepreneur, online marketing, conversational hynosis, Cursus presentatie 1 en 2 aan het tv college in Hilversum, interview techniek bij het Open College, Opleiding tot Coach en Counsellor, Certified telomeren wetenschap aan TA-Science New York en HBO Medische Basiskennis.

Persoonlijke rugzak: een behoorlijk portie levenservaring; positieve instelling, betrokkenheid, kracht en inzicht; mensenmens.

Je bent in balans als je fysiek, mentaal en emotioneel lekker in je vel zit.

Multi Tasking

balanceOp mijn twintigste begon ik spontaan te tekenen en te schilderen. Het was mijn manier van het uiting geven van mijn emoties. Later op de kunstacademie Haarlem waar ik werd toegelaten heb ik mij verder ontwikkeld tot Geometrisch kunstenaar. Dit doe ik in mijn vrije tijd. Het is een manier voor mij voor het verwerken van emoties en mijn behoefte om te creëren.

In balans met kunst!          

kunst9“Kristel is a holistic generalist. A female Homo universalis. Creative with her head, heart and hands. Besides inspiring other people to turn their life into a work of art, Kristel creates innovative ‘works of art’ bij herself: new concepts of coaching, meditation, spiritual events and radio programs. Kristel recognized the natural beauty in other people and has the power to strengthen this beauty.”

-Frank van Dongen, General Manager Immunology Northern Europe at UCB

inspiratieradio_logo (2)Radio

Jaren lang heb ik met veel plezier radio programma’s geproduceerd en gepresenteerd. Inspirerende interviews met vele bekende gasten over bewustzijn en geaarde spiritualiteit.

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!