High-Sensitivity-Training

Als HSP’r weet ik zelf maar al te goed hoe belangrijk het is om goed te leren aarden, grenzen te stellen, de innerlijke kracht te versterken en een goede balans te vinden tussen activiteit en rust.

Wat is High Sensitivity Training eigenlijk?

Ontneemt weerstand door je hoogsensitiviteit op je werk ook jouw plezier? Heb je last van de prikkels van buitenaf en kost het je veel energie? Ben je steeds vaker het overzicht kwijt door alles wat er op je afkomt? Heb je moeite om de balans te vinden tussen activiteit en rust? Heb je last van onzekerheid door de veranderingen op je werk? Dan ben je aan High Sensitivity Training toe!

In deze eendaagse introductietraining leer je om op effectieve wijze met je hoogsensitiviteit om te gaan en zodoende je stress tot een minimaal niveau te reduceren. Je ervaart weer meer energie, plezier en vertrouwen in je werkzaamheden. Je kunt weer krachtig en geïnspireerd in je werk en leven staan.

Dát is High Sensitivity Training!

Resultaat

· Je bent in staat om ontspannen en met plezier te werken

· Je kent de zeven stappen om van je hoogsensitiviteit je gave te maken

· Je bent in staat om meer vanuit het gevoel te leven in plaats vanuit het hoofd.

·Je leert op effectieve wijze met werkdruk en stress om te gaan

· Je bent zich bewust van de belangrijkste stressfactoren

·Je  krijgt inzicht in de methodieken om stressvolle situaties tijdig te herkennen

·Je kunt op natuurlijke wijze omgaan met onverwachte situaties

· Je stelt een persoonlijk actieplan op

Doelgroep

Iedereen die op effectieve wijze wil leren omgaan met werkdruk en stress en ontspannen wil werken en leven.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training vindt een schriftelijke intake plaats. Op basis hiervan stelt u uw persoonlijke leerdoelen vast. Tijdens de training ontdekt u — aan de hand van uw eigen praktijksituaties en persoonlijke opdrachten — wat voor u de manier is om met hoogsensitiviteit om te kunnen gaan. U krijgt handzame methoden en  technieken aangereikt om in uw dagelijkse praktijk krachtig en geïnspireerd aan de slag te gaan. De training wordt afgesloten met een praktisch persoonlijk actieplan.

Aanvang: 9.30 uur (ontvangst vanaf 9.00 uur)

Eindtijd: 17.30 uur

Prijs: € 997,- per persoon/exclusief BTW

Prijzen zijn exclusief locatie en luncharrangement van € 39,- per persoon.

In Company’ Trainingen

Deze training wordt ook ‘In Company’ aangeboden. Vraag hiervoor gerust een offerte aan. Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Personal Coaching

Mocht er na de ‘High Sensitivity Training’ behoefte zijn om verder in te zoomen op specifieke onderwerpen of processen, dan zijn er diverse mogelijkheden voor Personal Coaching. Personal Coaching haalt het beste uit u!

Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Een Hoog Sensitief Persoon heeft een missie en dat is door mensen te openen door ze te confronteren met liefde en ze wakker te maken en bewust te maken!

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!