In balans door in beweging te blijven

Het leven is net als fietsen, om in balans te blijven moet je in beweging blijven!

Vandaag een tip over in balans blijven, dat doe je door in beweging te blijven, heel simpel! Zowel fysiek als mentaal. Mochten er dingen in je leven zijn die stagneren, stil liggen of heb je het gevoel dat het allemaal niets op schiet? Kom in beweging! Neem baby stapjes, cut it in pieces en maak er hap klare brokken van!

Energie krijgen in plaats van dat het je energie kost!

Als je gezondheid het toelaat, raad ik mensen ‘gentle running’ aan. Joggen in een rustig tempo.  Volg je gevoel en het is geen uitputtende training en je krijgt er juist energie van in plaats dat het je energie kost. Heel goed voor je lichaam en geest, denk ik!

Beweging in de ochtend!

Wat ik van harte aanraad is de ochtend workout van de bekende dr Oz!

Zie hier een link naar de workout: Workout van Dr Oz

Last van excuses? Geen tijd?

Tijd maak je en wat is er nu belangrijker dan jouw tempel, namelijk jouw lichaam, die je een heel leven lang nodig hebt! Die heeft dus ook zo zijn onderhoud nodig!

Voer beweging in net als tandenpoetsen!

Je poetst toch ook elke dag je tanden? Het is een gewoonte, zo kan beweging ook tot je dagelijkse gewoonten behoren, door het NU in te voeren en te doen, nee niet morgen, vandaag denk ik.

tot zover mijn tip voor vandaag. Heb het goed en vergeet vooral niet van ‘de rit’ te genieten in het moment en wees dankbaar voor whatever you are doing!

Kristel van Wingerden

Leave a Reply

Together we can create a peaceful and healthy world! Feel Good, Perform Better!